InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

Sivuston työkalut


Translations of this page:

Inwiser Control

Inwiser control on mobiililaitteeseen asennettava ohjelmisto, jonka avulla voidaan kontrolloida erilaisia laitteita kuten näyttöjä, joissa on Inwiser tuki. Ohjelmisto toimii android laitteissa. Parhaan käyttökokemuksen saat mikäli laitteessasi on NFC tuki.

Asennus

Voit asentaa Inwiser Control ohjelmiston Android laitteeseesi Google Playsta. Ohjaudut myös google play sivulle koskettaessasi Inwiser palvelun nfc tagia, mikäli Inwiser Control ohjelmistoa ei ole asennettu laitteeseesi.

Käyttö

Ohjelma käynnistyy koskettaessasi nfc tagia ja ottaa samalla yhteyden ohjattavaan palveluun. Vaihtoehtoisesti voit käynnistää ohjelman itse ja lukea sillä QR-koodin, jonka kautta yhteys ohjattavaan kohteeseen muodostuu.

Käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa on Bluetooth yhteyden tilan ilmaisin. Vihreä väri osoittaa yhteyden olevan päällä, oranssi että yhteyttä muodostetaam ja punainen että yhteyttä ei ole muodostettu.

Bluetooth yhteyden muodostuttua, lähettää ohjattava kohde laitteellesi käyttöliittymän jonka kautta voit lähettää kohteelle käskyjä.

Kirjanmerkit

Jostain palveluista voit tallentaa kirjanmerkkejä, jotka voivat pitää sisällään web-linkkejä. Kirjanmerkit löydät painamalla ylhäällä olevia neliöitä.

Valitsemalla kirjanmerkin näet sen suurempana. Mikäli kirjanmerkki pitää sisällään web-linkin avautuu linkki selaimessa koskettamalla.