InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

Sivuston työkalut


Translations of this page:

Inwiser mediaplayer

Inwiser mediaplayer tarjoaa lukemattomia mahdollisuuksia tarjoamalla vain NFC-tagia koskettamalla mahdollisuuden

Mediaplayer Infonäyttönä

Inwiser infonäyttö tarjoaa perinteisen säännöllisesti näytöllä vaihtuvan sisällön oheen mobiilin käyttöliittymän, jonka avulla näytöllä voi tutustua perussisällön lisäksi lisäinformaatioon. Näytön kautta informaatiota voivat selailla yrityksesi vieraat tai vaihtoehtoisesti voit hyödyntää näyttöä ja kontrollia esitellessäsi vieraille yrityksesi toimintoja. Inwiser Infonäyttö soveltuu myös hyvin messu käyttöön.

Asiakkaan ohjaaminen

Case: Asiakkaita lisää huikeisiin maisemiin

Onko sinulla ravintola tai saunatila huikeissa maisemissa ? Onko asiakkaita mahdotonta päästää tiettyihin tiloihin ? Miksipä et näyttäisi maisemia asiakkaille jo katutasossa ja näin pyytäisi heitä tutustumaan itse paikan päälle ? Inwiser kameraohjausjärjestelmällä voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden kokea maisemat siellä missä sinä haluat ja näin ohjata asiakkaita tuottamasi palvelun piiriin.

Out shop informaatio

Case: Ikkunamainoksiin lisää tehoa

Ajattele kiinteistönvälitystoimistoa, ikkunassa on useita kohteita myynnissä ja kiinnostut kesämökkipaikasta. Et kuitenkaan saa lisätietoja koska ikkunassa on tilaa vain perusesittelylle, harmillista vai mitä. Näyteikkunoissa olevilla mainoksilla pyritään saamaan asiakas kiinnostuneeksi sinun tuotteista / palveluista. Ikkunamainoksiin käytettävä tila on kuitenkin yleensä suhteellisen pieni. Ajattele jos voisit moninkertaistaa ikkunoittesi tarjoaman mainostilan!

Inwiser ohjausjärjestelmän avulla voit tuottaa asiakkaillesi lähes rajattomasti tietoa ja asiakas pääsee vielä itse selaamaan esittelyjä ja tallentamaan kiinnostuksensa kohteet omalle puhelimelleen ja kaikki vain napin painalluksella.

In shop informaatio

Asiakas on jo liikkeessäsi sisällä, haluaisit esitellä asiakkaille uutuustuotteita / antaa lisäinformaatoita tuotteista, mutta lisähenkilökunnan palkkaaminen on kallista. Inwiser ohjausjärjestelmän avulla voit antaa asiakkaalle mahdollisuuden selata tuotteista lisätietoa, ja asiakas voi vaikka ladata tuotteen käyttöohjeet omalle pääteleitteeleen saat siis palveltua asiakastasi paremmin ilman merkittäviä lisäkustannuksia.

Mediaplayer messuilla

Inwiser mediaplayer tuo lisäarvoa messunäytölle.

Mediaplayerillä hoitaa normaalin videoiden ja kuvien pyörittämisen näytöllä. Asiakkaalle tuotetta esitettäessä voit ottaa näytön haltuun kännykälläsi ja näyttää lisäinformaatiota tuotteistasi. Vaihtoeshtoisesti voit antaa asiakkaan itse katsella tuotteen lisätietoja omalla kännykällään.

Tutustu Inwiser messupakettiin, joka oli käytössä venemessuilla Venos venetelakoiden esittelyssä.

Mediaplayer Konfigurointi

Näytettävä sisältö ja käyttöliittymä määritellään omassa konfiguraatio tiedostossa joka on json muodossa.

Konfiguraation dokumentaation