InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

InWiSer

Innovative intelligent Wireless Services

Sivuston työkalut


Translations of this page:

InWiSer luo ratkaisuja interaktiivisen ympäristön mahdollistamiseksi.

Kuvittele maailma jossa sinä voit ohjata ympäristöäsi, saat kaipaamasi tiedon helposti ja voi vielä tallettaa itselle tarpeelliset tiedot – nyt se on mahdollista.

Inwiser Control app: Lähiympäristö hallintaan kännykällä

Inwiser Control app tarjoaa yksinkertaisen ja helposti käyttöön otettavan kännykkä käyttöliittymän älykkääseen lähiympäristöön. Vain NFC-tagia koskettamalla saat kännykkääsi käyttöliittymän, jonka kautta voidaan lähettää ohjauskomentoja tai siirtää pieniä mediatiedostoja, joissa mukana voi olla linkki verkkosivulle. Inwiser Control app toimii kaikkien Inwiser:n älykkään ympäristön ratkaisujen tukena.

Inwiser mediaplayer: Kännykällä kontrolloitava näyttö

Inwiser mediaplayer mahdollistaa videoiden ja pdf -esitysten pyörittämisen julkisilla näytöillä sekä niiden ohjaamisen hyödyntäen Inwiser Control app:ia. Hyviä käyttökohteita mediaplayerille ovat aulojen informaationäytöt tai näyteikkunamainonta, jolloin sovellus ikäänkuin laajentaa käytössä olevaa tilaa. Ohjauksen myötä asiakkaan on mahdollista tutustua näytön kautta yrityksen tuotteisiin tarkemmin. Samaa ratkaisua voidaan hyödyntää messuilla, jolloin mainosnäyttöä voidaan hyödyntää tuotteen esittelyssä asiakkaalle tuomalla lisäinformaatiota näkyviin käyttöliittymän kautta.

Inwiser pikaopas: Informaatiota nopeasti vain tagia koskemalla

Inwiser pikaoppaalla saa asiakas vain NFC-tagia koskettamalla määrittelemäsi opastus viestin, joko puhelimensa näytölle tai julkiselle näytölle. Viesti voi olla opaskartta liikkeeseen kauppakeskuksessa, lennonportille lentokentällä tai vaikka kuva huonekalusta tavallisessa huoneessa.

Onko sinulla tarvetta tuotteesi lähiohjaukseen kännykällä?

Inwiser Control app:ia käyttämällä sinun ei tarvitse käyttää resursseja mobiilisovelluksen tekoon. Inwiser:n ainutlaatuisen käyttöliittymä sovelluksen ja siihen liittyvän protokolla avulla voit luoda käyttöliittymän dynaamisesti ohjattavassa laitteessa ilman että sinun tarvitsee luoda riviäkään koodia mobiililaitteelle. Ota yhteyttä niin katsotaan voisimmeko saada aikaan hedelmällisen yhteistyökuvion.